Tuesday, 7 August 2012

Cara Mudah Naikkan Traffic Blog Dengan Cepat di Asia Fans

siapa tak nak traffic blog dia naik.. kan?? Kalau aku, memag la nak sangat... 

banner

hah! Biar aku cerita sikit...
TRAFFIC EXCHANGER nie baru je ditubuhkan oleh ASIA FANS.. Traffic Exchanger nie untuk menaikkan traffic Blog korang... Oppsss!! Buka blog saja ye.. korang juga boleh naikkan trafficTwitter, Google +, Youtube dan FB Fan Page... Best kan?? Okay jom ramai-ramai kita register...

Cara Daftar :
1. Tekan Register <SINI>, lepas tu korang akan terima email untuk activate account korang..
2. Lepas tu, korang akan terima 50 coins percuma... Coins tu untuk promote blog/twitter/google+/FB korang tu..
3. hah! kalau korang nak tambah cons.. korang kena buat satu entry khas pasal TRAFFIC EXCHANGER nie... sekali gus jadi VIP selama 30 hari...  
4. Yang selebihnya tu, pandai-pandai la korang usha2 web tu... 



  

5 comments:

  1. Amboii.. siap letak banner lagi atas tuh.. gud2! haha..

    Ni Admin dah update coin + VIP member..
    bloglist juga dah diupdate.. boleh semak yer,,

    kalau ade masalh, boleh hubungi admin melalui contact..

    teruskan promote yer utk dptkn 300coin per sign up.. ^^

    ReplyDelete
  2. dtg lawat geng AF Trafik Exchanger

    ReplyDelete
  3. AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
    Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
    Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

    ReplyDelete
  4. info yang menarik

    silahkan berkunjung ke blog saya

    http://iyanpriyatna.blogspot.com

    ReplyDelete