Thursday, 26 July 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah Itu?




Jom join segmen nie... 20 blogger yg terawal akan dapat pendrive 4GB percuma!!
Nak join??? Cepat klik banner di atas tu... Okay???
Segmen tamat bila cukup 100 orang bloggers... 

Kenapa aku terjah? : Aku tak tahu la... Sebab nya aku main terjah blog org je... hehehe
Kenapa aku follow? : Aku follow org tu sebab dia follow aku, jadi aku follow la balik...dan sebab blog tu best!!



TAG :

5 comments:

  1. Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasiH atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  2. http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    niera dtg singgah dan niera dah lama follow :)

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  4. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete