Thursday, 17 May 2012

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK by amer corner


Assalamualaikum..???!!
Hehhe... Siapa mau dapat banyak followers ??? (aku nak..!!!)
Jom ramai2 kita meriahkan lagi segmen yang di buat oleh AMER CORNER

Syarat2 nak join segment ini korang kena :
1. Follow lah penganjur blog ini kan. :D (Will follow back,kan serious follow back)
2.Buat satu entry baru bertajuk SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK
3.Copy and paste banner yang simple diatas tu. Linkan dengan dengan link entry ini. 
4.Buat sedikit karangan sebab apa korang join segment ini. Dan adakah segment ini membebankan?
5.Tag kawan2 blogger korang. Takkan takde kot? sorang pun jadilah.
6.Hantarkan link entry korang yang tu kat ruangan comment post ini.
(hehhe.. copy&paste)





hah !! siapa nak join.. buat ler macam kat ats tu... okay... well done !!

tag : beiby yatie
  

28 comments:

  1. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    serious follow sini.

    ReplyDelete
  2. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh^^
    Salam perkenalan

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. dr segmen sama...done follow sini..
    ## do leave ur comment in my entry after u follow me back k:
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    TQ in advance :)

    ReplyDelete
  5. icumm dari segmen yang sama...serius dah follow sini..serius follow icumm balik ye dkt sini ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. follower name : ieraassyiera.blogspot.com

    serius follow sini :)
    serius follow back ya :)

    --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama .

    seriousss followwww .

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. salam
    syiera dari segmen yg sama..
    serius follow sini..
    follow back k..
    http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. salam , done follow sini ^^ follow saya balik yeee :D


    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  10. Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. Daripada segment yang sama..serious done Follow blog anda :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama , folow blog ini . jom folow back :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  14. Salam kenalan .
    Done follow u , from the same segment .. =)

    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com
    @
    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  16. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    dah join segmen miss z tak?
    kalau belum meh join

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  17. thhanks semua sudi follow... :)

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum
    singgah sini(^_~)
    cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
    jom terjah blog cik iena
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHanKs..

    ReplyDelete
  19. datang follow..

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  20. seriesly done follow. 54. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  22. Dari segmen yang sama. Done follow.Follow me back

    http://are-bull.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. #57

    done follow from the same segment..do follow mine :D TQ.

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  24. dah follow sini ye, dari segmen amer

    http://aynoranur.com

    ReplyDelete
  25. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete